Doe mee met JOUW CREATIES! Jij verdient er aan en je draagt gelijktijdig bij aan dierenhulp! WIN-WIN!! Zie"Made by".

Made by


Maak hier kennis met de makers van het moois in onze webshop. Deze creatievelingen zijn onze Novice Artists.
Als artname heb ik Bitsoflots gekozen omdat het goed past bij de silver lining in mijn leven. Ik ben n.l. een dromer met (te) veel interesses die niet in één leven passen, gevolg... geen specialisme op wat voor gebied dan ook :/ 

Dus, ik doe dan dit dan dat, soms lijkt het ergens op en soms mwah... bits of lots dus ;). Maar binnen al die interesses, zijn dieren wel DE constante passie.


Chripticon - Background ontwerper vivariaHallo, ik maak Backgrounds voor vivaria (terrarium, paladarium, etc.).Ik heb besloten mijn website chripticon.nl op te heffen en mijn creaties alleen nog exclusief via Fanimals aan te bieden. Laat het online gedoe en updaten mooi aan Fanimals, houd ik zelf meer tijd over voor het maken van de backgrounds. En dat komt goed uit, want ik heb nog enkele coole ideeën om uit te werken ;)

Door drukte zal ik voorlopig geen opdrachten aannemen. Vandaar dat mijn backgrounds tijdelijk niet in de webshop te vinden zijn!


Clocadeau - KeramistMijn naam is Claudia en mijn passie is keramiek.

Niets geeft zoveel voldoening als iets met je handen creëren uit een homp klei. Ik hou van experimenteren, steeds weer mezelf uitdagen om nieuwe dingen te creëren en nieuwe werkwijzen uit te proberen.

Ik maak meer dan alleen creaties met dieren, maar mijn website clocadeau.nl is (misschien tijdelijk) offline. Ben je benieuwd naar mijn andere werkstukken, geef dan je contactgegevens door aan Fanimals, zij geven die door aan mij en ik neem dan weer contact op met jou.


HaHa - Napkinist (op hout)Aloha, ik ben Hannelore (artname HaHa). Ik ben een optimistische pessimist die houdt van dieren, lezen, geschiedenis, "knutselen" en mijn drie schatten van kinderen.

Ik ben dol op de geur van bomen, bossen en dus vooral hout. Het is dan ook een logisch gevolg dat ik mijn creaties van servetten (napkins) graag maak op hout. Geen twee stukjes hout zijn hetzelfde, wat vanzelf garandeert dat al mijn creaties uniek zijn.

P.s. De stukjes hout die ik gebruik zijn restjes hout die ik krijg, ik kap zelf geen bomen ;D