Doe mee met JOUW CREATIES! Jij verdient er aan en je draagt gelijktijdig bij aan dierenhulp! WIN-WIN!! Zie"Made by".

VLIEGENSVLOGJES

Nieuwtjes via mini-vlog < 1 min.

Stoppen of doorgaan?

We doen Fanimals naast onze jobs, hobbymatig, om dierenhulp te steunen en creativiteit te stimuleren. Het concept zou zichzelf in stand kunnen houden, mits er voldoende hobbyisten hun creaties via ons zouden aanbieden, maar helaas vinden we elkaar blijkbaar niet. Gemiste kans, want er zijn geen abonnement- of transactiekosten aan verbonden. Het is echt volledig gratis. Maar als de opbrengsten niet opwegen tegen de kosten, dan moet je je toch serieus af gaan vragen, storten we dat bedrag niet beter rechtstreeks aan dierenhulp? En ruilen we de tijd die we kwijt zijn aan deze hobby niet beter in voor vrijwilligerswerk bij het dierenasiel?

Of heeft het concept echt wel potentie maar moeten we het gewoon anders aanpakken? Over dat alles gaan we de komende maanden brainstormen. Dus, in september pas weer een volgende VliegensVlog, met daarin de beslissing over stoppen of (anders) doorgaan?!

We wensen iedereen alvast een fijne zomer toe. Zorg goed voor je dieren, en let ook een beetje op de biestjus buiten, al is het maar bakjes water of zo.

Greetz, Team Fanimals