Home » #BIESTJUS

#BIESTJUS

FANIMALS ECOSYSTEEM

Zowel FANIMALS als #BIESTJUS, zijn ingericht naar voorbeeld uit de natuur, het ecosysteem, het zorgt voor elkaar!

Van de winst uit onze webshop gaat 50% naar #BIESTJUS om via donaties, events, plays, polls, vlogs, research, fieldtrips, weetjes en gewoon leukjes, steun te bieden aan dierenhulp in de breedste zin van het woord. Deze acties sharen we via social media, en hier op fanimals.eu/biestjus.

MIS NIETS EN VOLG #BIESTJUS OVERAL, SHARE HET OVERAL, ZO DOEN WE HET SAMEN!


Portfolio Pets

Een "verhuisverrasingspakket" (voer, speeltje e.d.) brengen de dieren in dit portfolio mee bij plaatsing in een nieuw thuis.

Het gaat hier om dieren die al langer dan een jaar in een dierenopvangcentrum verblijven en die moeilijker een thuis vinden vanwege bijvoorbeeld een aandoening, of omdat ze al zo oud zijn, of omdat ze een baasje met meer kennis of geduld nodig hebben, of misschien gewoon simpelweg omdat er altijd een grappiger, mooier of schattiger asielgenootje lijkt te zijn die dan gekozen wordt. 

Het geld voor het verhuisverrasingspakket wordt door #Biestjus by Fanimals gesponsord, maar de huidige verzorgers stellen het pakket samen, zodat de inhoud altijd past bij het dier in kwestie.

Met dank aan Fanimals Novice Artist HaHa-Hannelore, die zo stoer is geweest te rappen bij dit filmpje van Bo, in de hoop dat het extra kijkers zal trekken en daarmee de kans op een nieuw thuis voor Bo zal vergroten.

@HaHa-Hannelore: het was je 1e rap ever, en je vond het doodeng, maar je deed het, voor Bo. Dank je 🙏🏻😁

Bo is een Amerikaanse Stafford

Reu

Driekleur

Volwassen

Gecastreerd: ja

Gevonden: nee

Kan bij katten: nee

Kan bij andere honden: nee

Kan bij kleine kinderen: nee

Kan bij grote kinderen: nee

Kan alleen thuis zijn: Ja*

Kan in de auto: Ja

Buitenhond: Nee

Bo is een knappe Amerikaanse Stafford van 3 jaar (05-07-2017). Bo is bij ons terug gekomen omdat de vorige plaatsing helaas niet geheel de goede match was. Bo liet erg dominant gedrag zien en de nieuwe eigenaren vonden het erg lastig hiermee om te gaan. Daarom gaan we wederom opzoek naar een nieuw gouden mandje voor hem. Bo is een ontzettend lieve, gecastreerde reu. Hij is gek op balletjes en vindt het erg leuk om te spelen met de baas. Hij gaat de balletjes graag halen en brengt ze dan ook meestal weer terug. Bo heeft veel energie en vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken. Hij was niet gewend om uitgelaten te worden en trekt aan de riem. Hij kan dan erg sterk zijn. Toch geniet hij wel enorm van wandelingen. Voor Bo zou het ideaal zijn als hij geplaatst kan worden bij iemand met een (flinke) tuin zodat hij daar zijn energie wat kwijt kan. Bij zijn vorige eigenaar is Bo nooit in aanraking geweest met andere honden. Hij heeft dan ook niet geleerd hoe hij hier op moet reageren. Hier in het asiel zijn we er achter gekomen dat Bo niet zo goed reageert op andere honden. Hij reageert hier erg fel op, ook aan de riem. Zo gauw hij een andere hond ziet schiet hij enorm hoog in de opwinding en is dan erg lastig weer rustig te krijgen. We zijn daarom begonnen met het aanleren van de muilkorf en we geven een nieuwe eigenaar ook het dringende advies hem uiteindelijk uit te laten met korf om eventuele conflicten te voorkomen. Ook katten is hij niet gewend. Bo wordt dus niet geplaatst in een situatie waar al een andere hond of kat aanwezig is. Bo heeft het grootste gedeelte van zijn leven buiten geleefd bij zijn eerste eigenaar, vooral deze niet thuis was zat hij in de tuin. ’s Nachts verbleef hij in een bench, dit deed hij goed. Bo is zo goed als zindelijk, op af en toe een klein ongelukje na. Met grote kinderen kan Bo goed overweg, maar omdat hij zo lomp en sterk is en snel overprikkeld raakt, plaatsen we hem niet bij kinderen (klein óf groot). Een rustig één of tweepersoonshuishouden is de beste match voor hem.

Denk jij dat je de perfecte baas bent voor deze knappe iets wat lompe jongen? Stuur dan een zo uitgebreid mogelijke mail naar: admin@hokazo.nl om een afspraak te maken. Bo is namelijk enkel op afspraak te bezoeken! Als je voor Bo kiest en jullie matchen samen, dan komt Bo niet met lege handen naar zijn nieuwe thuis, maar met een door HoKaZo samengesteld pakket lekkernijen en/of nuttigheden. Dit pakket is mogelijk gemaakt door #Biestjus by Fanimals